om oss

Vi är det lilla företaget som erbjuder uthyrning av minigrävare med eller utan förare

Jag, Mikael Saukko och min fru Lena driver detta företag som utgår från vår lilla gård Granberga utanför Eskilstuna. Vi har två anställda, Thomas, som har alla behörigheter på grävmaskinerna, teleskoplastare, BE CE, med lång erfarenhet. Jesper, som har körkort på lastbil. Vi har många nöjda kunder och är kända för att hålla det vi lovar. 

1,5 ton JCB, 2,5 ton Volvo samt minilastare 2,8 ton, miniteleskoplastare 2,7 ton. Nu även 8 tons teleskoplastare (endast med förare) Vi har även en lastbil med flak, lastväxlare som lämpar sig för bortforsling av massor, leverera jord, grus, bärlager och transportera maskiner mm. Kranflak finns.

Maskinerna utgår från oss i Eskilstuna men levereras även till angränsande städer/län. Vi levererar och hämtar maskinerna. Priser på detta finns på hemsidan. ROT-avdrag kan utnyttjas för utförd tjänst, för närvarande 30%.

Vi kan även erbjuda jobb som totalentreprenad på dränering av husgrund, dödsborensning, rivarbeten, förberedande arbete för asfaltering/plattsättning, mindre trädfällning, gräsklippning, snöröjning, arbete med mini-teleskoplastare och 8 tons teleskoplastare, flytthjälp mm. Vi kan hyra ut enbart personal till byggen eller som maskinförare, chaufför mm. Pris på förfrågan.

Företaget innehar F-skatt och är momsregistrerat. Om ni undrar över något är det bara att höra av sig.

Stäng meny